Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

Puma webáruház kínálatunk

2023. március 06. 08:55 - iconic.hu

puma-webaruhaz-banner.jpg

A hamarosan 100 éve, 1924-ben alapított vállalatot egy testvérpár alapított - Adolf és Rudolf Dassler. Először futáshoz készítettek speciális cipőt, majd ezt bővítették tovább egyéb sport felszerelésekre. A testvérek által alapított cég 1948 kettévált, ekkor alakult meg az Adidas és másik márka Puma. A testvérek ezt követően egymással igen komoly versenyben voltak, kapcsolatuk is igen rossz volt.

A Puma már 1948-ban bemutatta első futball cipőjét, ami hatalmas siker volt. A Puma márka sikerének, növekedésének titka is sokáig ezen típusú cipők voltak. Olyan nagy focisták használták a Puma termékeit, mint Pelé, Diego Maradona, Gianluigi Buffon vagy napjaink nagy sztárja Neymar da Silva Santos Júnior.

Persze a futball cipőkön túl mára a Puma márka jóval több ennél. Nyugodtan beszélhetünk róla, mint egy olyan világmárka, amit a világon szinte mindenki ismer. Széles kínálatban megtalálható termékei között jó minőségű Puma zoknik, alsónadrágok, pólók, de táskák és minden félek kiegészítő. Ennyi idő alatt egy Puma méretű sportruházati cégnél törvényszerű, hogy kialakulnak klasszikus modellek is, amit a vásárlók előszeretettel keresik.

A Puma márka nagy gondot fordítanak a megfelelő anyaghasználatra mind a minőség, mind a környezetvédelem szempontjából. Nem sokan gondolnák, hogy mennyi kézen megy keresztül egy egyszerű Puma póló gyártásakor a termék, hogy az megfeleljen a vásárlók magas igényeinek. De már a tervezéskor nagy hangsúlyt fektetnek a tökéletes anyag kiválasztására, beszerzésére – környezetünk védelmére.

Ha jó minőségű, sportos terméket keresel akár utcai viseletre, akkor a Puma márka biztosan jó döntés lehet. Puma webáruház részünkben is széles kínálattal várunk, folyamatos újdonságokkal, akciókkal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr4618064922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása