Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

Tudtad, hogy idén 30 éves a Skechers amerikai cipőmárka?

2023. június 21. 11:11 - iconic.hu

A Skechers 1992-ben alapították, és azóta is egyre népszerűbb és legelismertebb márkává vált a cipőiparban. Különlegességét az innováció, a minőség és az elképesztő kényelem jellemzi, amelyek mindannyiunknak nagy szükségletei a mindennapokban.

20230619_110317-1.jpg

A Skechers mindig is az újítások élén járt és ez tükröződik a termékeiben is. Az egyik legnépszerűbb innováció a légpárnás talp, amely a lépéseidet felhőkön történő járássá varázsolja. Ide tartozik hazánkban is egyik legnépszerűbb termékcsaládja az UNO* is. Az EVA talpat és a memóriahabbal bélelt talpbetétet kombinálva a Skechers valóban egyedülálló kényelmet biztosít. Ezzel a márkával biztos lehetsz benne, hogy lábaid egész napos viselete során is könnyedén és kényelmesen mozoghatnak.

De a Skechers nem csak a kényelemről szól, hanem a stílusról is. A tervezők minden szezonban izgalmas és trendi modellekkel rukkolnak elő, amelyek mindenki számára megfelelőek, legyen szó sportos vagy elegáns megjelenésről. A csapatuk folyamatosan figyeli a divat irányait, hogy mindig a legfrissebb és legújabb trendeket tükröző cipőket kínálhassák a vásárlóknak.

A Skechers széles választékot kínál az egész család számára. Legyen szó férfiakról, nőkről vagy gyerekekről, mindenkinek van lehetősége megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő cipőt a kínálatban. Legyen szükséged futócipőre, edzőcipőre, túracíipő vagy akár hétköznapi viselethez alkalmas lábbelire, a Skechers mindig biztosítani fogja számodra a megfelelő választást.

Amellett, hogy a Skechers a cipők területén kiemelkedő, az elmúlt években kibővítették termékválasztékukat is. Most már ruházati cikkekkel, sportos kiegészítőkkel és akár órákkal is találkozhatsz a márkától, így teljes öltözetedet Skechers termékekkel összeállíthatod.

Rengeteg saját fejlesztést, technológiai újítást használnak jelenleg is termékeikhez, amik a kényelem, tartósság révén emeli ki a márkát a többi márka közül. Így van olyan termékük, ami könnyen és biztonságosan mosható mosógépben, vannak termékek amik extra kényelmet biztosítanak a lábnak, van ami extra szellőzést kínál és a többi. A jövő évben két ilyen fejlesztési nagy dobást fog kicsit jobban kiemelni a márka.

skechers-slip-ins-technologia.jpg

Az egyik a Skechers Hands Free Slip-ins technológia, ami segít valóban kéz nékül felvenni a lábbelit egyszerűen, de mégis úgy, hogy aztán az megfelelő satbilitással és kényelemmel rögzüljön a lábhoz.

skechers-arch-fit-tecnologia.jpg

A másik a Skecher Arch Fit technológiánk szabadalmaztatott tervezéssel, több mint 20 évnyi adat feldolgozásával készült, és lábszakértők által igazolt boltív-alátámasztást nyújt. A kivehető, tökéletest alátámasztást biztosító, párnázott belső talp egyedülálló megoldást nyújt az egész napos kényelemre.

 

*A Skechers UNO termékcsalád az egyik legkedveltebb cipőkollekciója a Skechers márkának, amely a nők, férfiak és gyermekek körében egyaránt népszerű. Ez a termékcsalád a sokszínűségről és stílusról szól, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot.

skechers-uno-cipo.jpg

Az UNO cipők különlegesek a sokszínű színválasztékukkal és a különböző anyagösszetételeikkel. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy kifejezd egyedi stílusodat és kiemelkedj a tömegből. Akár élénk és merész színeket kedvelsz, akár inkább a klasszikusabb árnyalatokat részesíted előnyben, az UNO termékcsalád minden igényt kielégít.

Az UNO cipők kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami biztosítja a tartósságot és a kényelmet. A felsőrészek többnyire különböző textúrájú anyagokból állnak és gyakran kombinálják ezeket a részletek izgalmasabb megjelenés érdekében. Az UNO cipők stílusosak és egyben sportosak is, így tökéletesen illeszkednek a mindennapi viselethez és a különböző szabadidős tevékenységekhez

Az UNO termékcsalád frissítésekkel is bővült. Az UNO 2.0 egy újabb verziója elérhető, amely további fejlesztésekkel és új designelemekkel rendelkezik. Ez a verzió még modernebb és még stílusosabb megjelenést kínál azoknak, akik szeretnének lépést tartani a legújabb trendekkel.

Emellett megjelent az UNO LIGHT nevezetű kiadás is, ami egy olcsóbb és egyszerűbb változatot kínál. Ez a verzió a Skechers válasza azoknak, akik kedvelik az UNO stílusát, de költségkímélőbb megoldást keresnek. Az UNO LIGHT cipők ugyanolyan kényelmesek és divatosak, mint a többi UNO modell, de kedvezőbb áron érhetők el.

Összességében a Skechers UNO termékcsalád igazi ikonikus választás a divat- és kényelmi cipők szerelmeseinek. A változatos színek, anyagösszetételek és frissített verziók lehetőséget kínálnak

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr1618150730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása