Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

Hogyan válassz baseball sapkát az arcodhoz

2023. július 26. 09:31 - iconic.hu

Hogyan válassz baseball sapkát az arcodhoz illően - Tippek és Útmutató

A baseball sapkák nemcsak divatosak, de praktikus és stílusos kiegészítők, amelyeknek helyük van a ruhatáradban. Ha azonban nem vagy biztos abban, hogy melyik sapka illik legjobban az arcformádhoz, ne aggódj! Az Iconic webáruházban számos szuper baseball sapkát találsz és mi segítünk eligazodni a választásban.

  • Kerek arc - Ha kerek arcformával rendelkezel, sapkát keresel, amelyik az arcvonásaidat és hosszabbá teszi az arcodat. Az ideális választás a New Era 9FIFTY sziluettje, amelynek magas koronája és lapos napellenzője van. Ezt a sapkát állíthatod (snapback), így könnyen alkalmazhatod a megjelenésedhez és stílusodhoz.

kerek-fej-forma-baseball-sapka_1.jpg

  • Szögletes arc - A szögletes arcúaknál hangsúlyosabbak az arccsont és az állvonások, így a cél az arc lágyítása és az arcvonalak meghosszabbítása. Ebben az esetben ajánljuk a New Era klasszikus 59FIFTY sapkáját, mely tökéletesen kiemeli az arcvonásaidat és elegáns megjelenést kölcsönöz.

szogletes-fej-forma-baseball-sapka_2.jpg

  • Megnyúlt arc - A hosszúkás arcokhoz olyan sapkákat ajánlunk, amelyek nem teszik túl hosszúvá az arcot. Próbáld ki a hajlított karimájú sapkákat, például a 9FORTY és 9TWENTY kupakokat. Ezek a sziluettek kényelmesek és jól illeszkednek a hosszú arcformához.

megnyult-fej-forma-baseball-sapka_3.jpg

  • Ovális arc - Az ovális arcok széles választékú sapkákkal működnek, de az ívelt szemellenzővel ellátott modellek különösen jól passzolnak hozzájuk. Próbáld ki a 39THIRTY, 9FORTY és 9TWENTY sapkákat, melyek egyensúlyt teremtenek az arc magassága és kontúrja között.

ovalis-fej-forma-baseball-sapka_4.jpg

Ne feledkezz meg róla, hogy ezek csupán javaslatok és nem kell szigorúan csak egy típusú sapkához ragaszkodnod. Próbálj ki több stílust, míg megtalálod azokat, akik a legjobban passzolnak hozzád.

Ha bizonytalan vagy a méretet, olvasd el cikkünket a sapkák méretének meghatározásáról, vagy látogass el az Iconic.hu webáruházba, ahol rendelést követően van lehetőség cserére is és így megtalálhatod a tökéletes darabokat az arcformádhoz. Az Iconic webáruház kínálatában sok stílus és minőségi baseball sapkát találsz, így garantáltan megtalálod azokat, amelyek kifejezik egyedi stílust és egyéniségeket.

Ne habozz többé, válaszd a tökéletes baseball sapkát az Iconic webáruház széles kínálatából, és emeld a megjelenésed új szintre! A stílusos és jól illő baseball sapkák soha nem mennek ki a divatból, és garantáltan emelik az öltözött színvonalat!

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr4318179309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása