Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

ONeill webáruházat keresel?

2023. március 14. 09:34 - iconic.hu

Természetesen! Az O'Neill márka ikonikus stílust és minőséget képvisel az aktív életmódhoz. Az alábbi blogbejegyzésben egy kicsit közelebbről is megvizsgáljuk az O'Neill márka történetét és termékeit.

Az O'Neill márka története

Az O'Neill márka története az 1950-es évekhez nyúlik vissza, amikor Jack O'Neill egy kis boltot nyitott az észak-kaliforniai San Franciscóban, ahol szörfdeszkákat és egyéb szörf felszereléseket árult. Jack azonban hamar rájött, hogy az észak-kaliforniai vizek túlok ahhoz, hogy csak úgy szörfözni lehessen bennük, így kifejlesztette az első neoprénes szörfingruhát, ami forradalmi újításnak a szörfözők körében.

Az O'Neill márka azóta is az innováció és a minőség jegyében készíti a szörf- és snowboard felszereléseit, amiért az időtállóak és funkcionálisak, addig megőrzik az ikonikus stílust és az O'Neill márkára jellemző életérzést.

oneill-webaruhaz-banner.jpg

Az O'Neill termékek

Az O'Neill márka termékei legjobban a szörf- és snowboard világában ismertek, de ezen felül szélesen kínálnak általános hétköznapi ruházatot, divatos kiegészítőket. Úgy mint kényelmes zoknikat, alsónadrágokat vagy pólókat, amik nagyon kedveltek több korosztály számára.

Menő termékekért nézz be webáruházunkba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr10018070842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása