Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

Adidas futócipő DURAMO 10 férfi

2022. november 26. 09:33 - iconic.hu

Megbízható, elérhető árú adidas futócipőt keresel? Nézz körül hatalmas kínálatunkban, ahol például olyan jól bevált modellekkel is találkozhatsz, mint a DURAMO sorozat legújabb tagja:

Adidas futócipő DURAMO 10 férfi

NAPI VISELETRE TERVEZETT FUTÓCIPŐ, RÉSZBEN ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGOKBÓL
A reggeli tornatermi edzéstől a napi ügyintézésen át a barátokkal töltött estéig tartsa kényelmesen a lábát és tartsa a stílusát ebben az Adidas cipőben. Párosítsa kedvenc futónadrágjával a tökéletes sportos-hétköznapi hangulatért. A hálós felsőrész segít hűvösnek maradni, míg a szuperkönnyű párnázott bölcső minden lépését megteszi. Számos újrahasznosított anyagból készült, ez a felsőrész legalább 50%-ban újrahasznosított tartalommal rendelkezik. Ez a termék csak egy megoldást kínál a műanyaghulladék megszüntetésére.
Szín: ALTBLU/ROYBLU/MAGGRE
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr9917985836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása