Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

Hi-Tec márka

2022. október 03. 08:05 - iconic.hu

hi-tec-tortenet1.jpg

A HI-TEC® Sports céget Frank van Wezel alapította az angliai Shoeburynessben. Frank a sport iránti szeretete késztette arra, hogy megépítsen egy innovatív, könnyű és azonnal kényelmes squash cipőt. A HI-TEC® Squash Classic még ma is készül, és több mint 19 millió pár kelt el belőle

hi-tec-tortenet2.jpg

A HI-TEC® az USA-ban jött létre a világ első könnyű túrabakancsának, a Sierra Sneakernek a bemutatásával, amely egy hegyi sportcipő.

A HI-TEC® Silver Shadow 1981-ben került piacra, hogy meghódítsa a futókategóriát; abban az évben a London Maraton futóinak 23%-a viselte. A Silver Shadow hamarosan Nagy-Britannia legkelendőbb futócipőjévé nőtte ki magát, mivel egyszerűen nem volt ennél jobb, univerzális edzőcipő a piacon.

hi-tec-tortenet3.jpg

A HI-TEC® BW Infinity 1989-ben a bestseller lett, úttörő hibrid nyomvonalának és országúti futócipőjének köszönhetően. Kifejezetten a kaliforniai Badwaterben zajló 146 mérföldes ultramaratoni versenyekre tervezték, amelyek Badwater porsíkságairól a Mount Whitney tetejére vitték a futókat. 1990-re a BW Infinity jelentős innovációs mérföldkövet ért el az AirBall Concept ('ABC') középtalp bevezetésével.

A HI-TEC® 1992-ben vezette be az Adventure Racing Series-t, amelyet hibrid trail futó- és könnyű túracipőnek terveztek kaland- és akadályversenyeken való részvételhez.

Az Altitude IV modelljük lett az első számú túrabakancs az Egyesült Államokban.

Nelson Mandelát egy HI-TEC® ACE (bíróság) védőeszközben szabadították ki a dél-afrikai börtönből.

hi-tec-tortenet4.jpg

A HI-TEC® a wimbledoni teniszbajnokság hivatalos cipőjévé válik.

A 2000-es évek továbbra is az innováció időszakát jelentette a HI-TEC® számára. 2007-ben a márka debütált V-LITE technológiájával; olyan könnyű dizájn, mégis hihetetlenül nagy teljesítményű. A szabadalmaztatott lábbelitechnológia ihlette a 2010-es Cannes Lions-díjas „Liquid Mountaineering” című videót, amelyet abban az évben több mint 15 millióan néztek meg a YouTube-on. A V-LITE továbbra is beépül a HI-TEC® városi kültéri lábbeli-innovációjába, így minden eddiginél könnyebbé válik az.

A HI-TEC® a VIBRAM-mal együttműködve 2011-ben megalkotta a RollinGait System ("RGS") külső talpat, mint egy hagyományos trail futóeszközt. Az RGS rendszer akkoriban a HI-TEC® tulajdona volt, és innovatív középtalp és külső talp kombináció volt. amely támogatja a láb természetes mozgását, ezáltal csökkenti az izomfáradtságot.

45 év után a HI-TEC® továbbra is elkötelezett alapvető küldetése – a világ kimozdítása – mellett. A HI-TEC páratlan technológiát, sokoldalúságot és tartós minőséget kínál megfizethető áron, a HI-TEC bárhol kényelmet biztosít.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr5117942122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása