Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

Fundango márka

2022. október 01. 08:06 - iconic.hu

02_02.jpg

A magyar tervezők számos márkát alkotnak; ezek egy része ruhamárka. Az emberek könnyen hiszik, hogy ezek menő külföldi márkák - a logók, nevek, reklámok és minőségi szabványok miatt. Pedig valójában magyar márkákról van szó. Ennek az az oka, hogy az emberek gyakran összetévesztik őket a divatos nevű külföldi márkákkal. Annak ellenére, hogy az emberek kételkednek abban, hogy ruházatukat magyar tervezők készítik, biztosan találnak nadrágot, kabátot, pulóvert a szekrényükben. A Fundango egy magyar márka, amely jó minőségű sportruházatot árul közel 20 éve. A Fundango által vitatott számos márka egyike, amely azt állítja, hogy bár magyar márkáról van szó, még mindig a piacon van, és kiváló minőségű termékek széles választékát árulja.

A Fundango 1996-ban indult egy fiatal baráti társaság szenvedélyes projektjeként. Különféle szabadtéri sportok érdekelték őket, köztük a szörfözés, a síelés és a snowboardozás. A ruházati projektjük pedig ennek a szenvedélynek a része volt.

Ezt követte a nagy sikert aratott sorozat, amely hamar meghódította a magyar piacot, és hamarosan a nemzetközi porondra is belépett. A Fundango márka teljes mértékben kihasználja a legmodernebb technológiát, hogy termékei megfeleljenek a legmodernebb sportolók igényeinek. Folyamatosan fejlődnek, és alkalmazkodnak a divatirányzatokhoz a funkcionális aktív ruhák és az utcai/urban darabok terén. Minden termékükben igyekeznek stílus-technikai összhangot teremteni, követik a színválasztásban, a tervezésben és az anyaghasználatban a trendeket. Emiatt a Fundango ma már sikeres, nemzetközileg elismert és innovatív sportruházati márkának számít, amely széles termékpalettájával 13 ország piacára jutott el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr1617941992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása