Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

Szereted az igazi akciókat?

2022. szeptember 28. 08:05 - iconic.hu

Ki nem szereti az akciókat? Arról nem is beszélve, hogy milyen jó érzés egy egy olyan termékhez hozzájutni, ami olcsóbb, mint az eredeti ára.

Az akció fogalma a szokásostól eltérő, forgalomnövelő célzatú kereskedelmi tevékenység.

A mindennapokban fogyasztóként és kereskedelmi oldalról is állandóan ki vagyunk téve a környezetünkből felénk áradó "ingerdömpingnek", a különböző, vásárlást ösztönző eszközök hatásainak. Minden módon és mindennel arra akarnak rávenni bennünket, hogy vásároljunk, tegyük ezt minél sűrűbben és minél nagyobb mennyiségben. Ennek az egyik kiváló és leghasznosabb módja a kereskedelmi akció.

Ugyan szabályozták az akciók kialakításának menetét, de még így is sokszor találkozhatunk olyan ami nem valós akciót takar vagy az akció mögött nincs valós raktári készlet, így az eladó nem tud kiszolgálni.

Webáruházunkban a cég múltjából és jelenlegi méretéből adódóan csak valós akciókkal találkozhatunk, valós készlettel, olyan ismert márkák termékeiből mint a Nike, Adidas, Under Armour, Puma és még sok ismert, főleg sport márka.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr3817938186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása