Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

On futócipő

2022. szeptember 26. 08:10 - iconic.hu

on-futocipo-logo.jpg

Az On márka, amit szoktak On Running néven is emlegetni svájcból származik. A nem túl nagy múlra visszatekintő márka fiatal kora ellenére igen népszerű, Svájcban 2019-ben a futócipő kereskedelem 40%-át tudhatta magának, Németországban 10%-ot. Világ szinten több mint 6.000 kiskereskedelmi értékesítési ponton vásárolható meg.

 A márkát 2010-ben a korábbi Ironman-bajnok Olivier Bernhard alapította David Allemann-nal és Caspar Coppettivel együttműködve. 2012-ben kiadták a Cloudracer nevezető profi futócipőt.

Az On CloudTec-et Bernhard egy kerti tömlővel kísérletezte ki, ami lényege egy olyan kialakítás, ami felhőszerű csillapítást eredményez minden lépésnél, ugyanakkor formája elősegíti a kitörést futás közben. A különleges lap kialakítás nem csak elősegíti minőségi mozgást, de kifejezetten jól is néz ki. A kialakításban rejlő divat lehetőségeket pedig a cég jól kihasználva folyamatosan hozzák ki a szebbnél szebb lábbeliket.

A márka joggal kapcsolódik több ismert futó és más sportban jártas hírességhez, mint akár részvényes (Roger Federer), tanácsadó vagy reklámarc.

Nézd meg a cipőket ezen a felülete.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr9317931255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása