Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

Miért fontos és jó egy kulacs

2022. augusztus 22. 09:27 - iconic.hu

nike-kulacs.jpg

Télen - nyáron szükséges a megfelelő folyadékbevitel, főleg sportolás, kirándulás vagy aktív mozgás közben vagy csak úgy általános, napi használatra is tökéletes. Ebből kifolyólag a folyadék széles skálája is igen kedvelt, hogy mit tárolhatunk benne: az edzés segítő különböző tálálékkiegészítők; a legegyszerűbb hidratáló folyadék, mint a víz; vagy a napi általános folyadék pótlására kedvelt üdítő, tea vagy más kedvelt innivaló .

Ehhez a egy nagyon egyszerű és praktikus eszköz a kulacs. Különböző kialakítása, alapanyaga, formája segít a megfelelő használathoz igazítani a megfelelő folyadék tároló eszközt. Használat után könnyen, vízzel, egyes termékek mosogatógépben mosva könnyen tisztává varázsolhatunk.

Különösen kiemelendő, hogy ez egy igazán ÖKO tudatos megoldás arra, hogy mindig legyen nálunk folyadék, hiszen az állandó újra töltéssel nagy mennyiségű műanyagtól óvjuk környezetünket.

Minden komolyabb márka forgalmaz saját, a márkára jellemző vonásokkal megtervezett kulacsot. Vannak köztük nagyobb saját sikerre és fejlesztésre épülő egyedi fejlesztések és vannak az általános megjelenésű termékek.

Kulacsaink webáruházunkban.

 

#kulacs #edzés #nike #adidas #kirándulás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr5317911171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása