Minden ami mozgás, minden ami öltözködés

Ismered a skandináv Craft sportuházati márkát?

2022. augusztus 19. 10:10 - iconic.hu

297288245_435731151936600_2208265099329142378_n.jpg

Az izzadság és a fájdalom, a szél és az eső, a zuhanás és felemelkedés, valamint az állóképességi határok feszegetése során tapasztalt eufória termékei vagyunk. Akár az olimpián, akár otthon, az erdőben vagy az utcán, mindig az optimális teljesítményre törekszünk. Akárcsak Ön, a mi funkcionális sportruházatunkat is versenyre neveljük.

A Craftnál halálosan komolyan gondoljuk a sportruházatot, és szenvedélyesen foglalkozunk minden olyan részlettel, amely segít a legtöbbet kihozni sportjából. Éppen ezért a teljesítmény áll a Craft márka középpontjában. 1973 óta, amikor a svéd feltaláló, Anders Bengtsson kiment futni a legelső Craft fehérneművel, minden időjárási körülmény között szárazon és optimális testhőmérsékleten tartjuk az embereket.

Nagyon szeretjük és éljük a sportágainkat. Szinte minden nap látható egy csapat kézműves dolgozó, aki elhagyja az irodát egy 5-10 kilométeres futás, kerékpártúra, vagy ha az időjárás engedi, sífutás céljából, hogy kipróbálja legújabb felszereléseinket. Emellett a világ legjobb sportolóinak dolgozunk, és tanulunk tőlük a kiválóságra való törekvésünk során. Számunkra a Craftnál az élet verejték, és mi irányítani akarjuk azt.

Webáruházunkban megtalálod a legjobb termékeket futáshoz, terepfutáshoz, kerékpározáshoz vagy túrázáshoz.

 

#futás #edzés #divat #craft #sportcipő #futócipő #póló #fitnesz

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iconic.blog.hu/api/trackback/id/tr8417910695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása